vízadagoló hideg-meleg-szódás vízadagoló hideg-meleg-szódás
Pi-vízről
A PI-vizet Japánban a néhai Yoshiaki Goto professzor és Dr.Shoji Jamashita fedezték fel a Hatvanas
évek elején. Sikeres kísérleteket folytattak Japánban és az USA-ban-ban.
Miután kedvező élettani hatásai kétséget kizáróan bebizonyosodtak, elterjedt a fogyasztása.
Bevezették a farmergazdaságokban, és humán célú kipróbálása is megkezdődött.
Európában elsőként került Magyarországra, szinte egy időben az USA-val, és Kanadával.
A Pi-vizet a Bakony Karszt vidéken nyert csapvízből állítjuk elő, egy hármas szűrőrendszeren
átvezetve.
A Pi-víznek úgy kémiai, mint fizikai, és biológiai tulajdonságai eltérnek a csapvíz
tulajdonságaitól. Kémiailag tökéletesen tiszta, forrásvíz minőségű, frissítő hatású ivóvíz.
Kiváló oldószer, stabil, nem poshadó víz. Fizikai jellemzői eltérnek a vezetékes vízétől, más a
viszkozitása, felületi feszültsége, vezetőképessége, dielektromos állandója, infravörös
fényelnyelése.
A természetben az élőszövetekben találunk Pi-vizet. Ember, állat, növény fő alkotóeleme. A
rendezett, és rendezetlen vizek aránya jellemző az élő szervezetre, ami a biológiai szabályozás
egyik fő területe. Az aura energetikai állapotának visszaszabályozása, vezérlése az élő
szervezetben lévő víz szerkezetváltozásain keresztül valósul meg.
A rendezett víz nagyobb információ cserét tesz lehetővé az egységek között, például a sejtek,
fehérjék között.
Pi víz hatása az élő szervezetekre
A Pi-víz állandó fogyasztása egészségeseknek, és betegeknek egyaránt számos előnnyel jár, hiszen
alkalmas az élő szervezetek bioenergiával való folyamatos feltöltésére.
Tapasztalatok szerint:
-szabályozza az életfolyamatokat, és hatékonyabb működést biztosító többlet energiát közvetít
-segíti a szervezet méregtelenítését
-erősíti az immunrendszert, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben
-gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
-fokozza a regenerálódást, a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
-javítja az alkalmazkodó képességet
-hatásosan csökkenti a stressz érzékenységet
-növeli a teherbíró képességet
-lassítja az öregedést
A PI-víz a lehető legjobban hasonlít az élő szervezet sejtjeiben található folyadékhoz.
A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival.
Minél több testünkben található folyadékhoz hasonló vizet fogyasztunk, annál kevesebb energia vész el az anyagcsere folyamán, azáltal csökken a diszharmóniája, normalizálódik az anyagcsere folyamata.
Ez az a víz, amely képes a testünket a képességei szerinti legjobb teljesítményre késztetni.
Jó tudni:
főzéskor megtartja tulajdonságait
kisbabák is fogyaszthatják főzés nélkül is, hisz csírátlanított víz
szoptatós anyák tejelválasztását fokozza
nagy tisztasága miatt vesebetegeknek is ajánlják orvosok
harmonizálja a szervezetet rendszeres fogyasztással, korlátozás nélkül ihatja csecsemőtől idős
emberig bárki, és nincs mennyiségi korlátozás
pH: 7,7
Technológia:
Többszörös szűrésen megy keresztül a víz:
Első rész az előszűrő, amely a szennyeződéseket (pl. lepedék, rozsda, homokszemcse stb.) szűri ki.
Persze az így kapott víz még nem rendelkezik a Pi-víz energiájával.
Ezt a Life Energy gép segítségével érjük el.
A teljes rendszer harmadik része pedig egy puralámpa, amellyel a teljes csírátlanítást végezzük.
A Pi-víz egyik legfontosabb élettani jelentősége, hogy szerkezeti felépítése megegyezik a
növényekben található víz szerkezetével. Segíti a sérült sejtek, szövetek regenerálódását. Javítja az
élő test funkcióit: emésztést, mozgást, növekedést.
Tekintse meg kattintással Dr.Fülöp László előadását a Pi-vízről
Töltse le kattintással a könyvet. Jusson több információhoz a Pi-vízről!